Een schouder om op uit te huilen,
Een luisterend oor,
Daar heb ik mijn opa voor.
In tijden van verdriet en geluk,
Staat hij voor mij paraat.
Nooit heeft opa mij laten vallen,
Sinds 3 jaar, is opa alleen.
Dopt hij zijn boontjes,
Zonder oma.
Een sterke man,
Dat is mijn opa.
Een man, die weet wat hij wilt,
Waar hij van houd.
Opa en ik,
2 handen op 1 buik.
Wij vertellen elkaar veel,
Zelfs dromen die voor sommige niets betekenen.
Ik hou van mijn opa,
Hij is voor mij net zo goed mijn vriend.
Opa heeft voor altijd een plaats in mijn hart.
Mijn hart zal altijd open staan voor Opa.