Het moet is wat hij zei,
mijn lichaam maakte hem blij.
maar het probleem was dat ik het niet wou,
en toch deed die het in die bittere kou.
mijn lichaam raakte verstijft,
terwijl hij over men lichaam wrijft.
zijn koude handen zijn mottig gezicht,
ik vergeet hewt nooit en het was mijn plicht....