Ik zat weer eens te dromen
En alleen aan je willen zitten is niet de reden
Want jij steelt mijn hart
Ik hoop dat je geen verkeerde gedachtes heb van dat
Want je steelt mijn hart weg en weg
Ik dacht dat ik de slechte dingen ken
Maar de mooie dingen zijn goud waard
Ik hoop dat jij nooit meer van me wegvaart
Misschien is het door de manier hoe je kijkt
De bewegingen van jou maakt vaak een eind aan me pijn
Ik beloof je dat ik zal veranderen
Ik wil dat jij mijn vlinders opvang
Ga niet meer van me vandaan
Breng mij verdriet een ander dag
Mijn liefde voor jou glimlach
Ik wil laten zien dat ik beter kan
Maar geef me een mooie kans
Want ik voel mezelf huilen
Vast in mijn eigen kuilen
Help me uit
Ik wil dat je de mooie dingen in me onthoud
En word ik door jou vergeten mijn schat
Dan was ik blij dat ik jou voor een paar dagen in me handen
had