Leugens volgen me tot in het hart,
dat is het probleem wat me zo verward.
Hulpenloos is wat er in mijn gedachten speelt,
want er is niemand die die wonden in mijn hart heelt.
Oneerlijkheid volgt me tot in het graf,
maar misschien is dit wel mijn verdiende straf.