Wat is het toch heerlijk om op deze manier
Een dagboek bij te houden over jouw ontwikkeling, wat een plezier!
2011 word het jaar
Dat wij mogen gaan genieten van elkaar
De "engste" weken zijn voorbij
Dus nu één grote genieterij
Komende week mogen wij jouw hartje weer gaan horen
Dat klinkt als goud in onze oren
Morgen een spannende dag
Het vertellen in de klas benieuwd wat mij dat brengen mag
Hoe zullen ze naar mijn buik gaan staren
Want die is al behoorlijk aan het verzwaren
We zullen het wel zien
Nu tijd om te gaan slapen want ik ben moe
Ja de vermoeidheid slaat behoorlijk toe
Weltrusten freaks
En natuurlijk voor jullie de allerbeste wensen voor 2011