Een meisje leeft haar leven
Ze lacht en is blij
Maar niets is minder waar
Haar ogen vertellen iets anders
Haar ogen tonen geen emotie
Ze zijn een zwart gat
Zonder emoties
Eindeloos diep en zwart
Ze is gebroken
Door die ene jongen
Ze wil geen liefde meer
Ze sluit zich zelf op
Hoe kon het zover komen
Heeft niemand haar een hand geboden
Geholpen om niet verder te zinken
Gesteund toen ze het nodig had
Wat heeft die ene jonge gedaan
Ze is dood, dood van binnen
Geen vertrouwen geen liefde
Alleen haar pijn
Een meisje lijk bij
Maar kijk niet in haar ogen
Want die vertellen de waarheid
Ze is gebroken….