zou graag..
samen met jou zijn elke dag
jou liefde bij mij & jou lach
wakker worden met jou aan mijn zij
en voor eeuwig gaan voor : wij.
denk vaak..
aan hoe het zou zijn om voor altijd met jou te leven
om jou over een paar jaar het ja woord te geven
aan hoe wij samen zijn
aan hoe wij alles delen, vreugde en pijn.
ik mis..
je elke keer als je niet bij me bent
jou, want jij bent degene die mij heel goed kent
alles wat wij samen nog niet hebben
jou elke ochtend en avond voor het slapen gaan,
alles wat om mij heen word gedaan.
schat alles bij elkaar mis,denk en zou ik graag bij jou zijn
alles delen, liefde,vreugde maar ook alle pijn.
schat wat jij losmaakt in mij,
maakt mij zo intens vrolijk en blij.
~omdatikvanjouhou~