Een meisje in een bloesje
een oude man staat in de zo
als of hij staat te douchen
bij het centraal station
het hoedje in de rechterhand
het hoofd om hoog gericht
zo staat hij al minuten lang
in het warme zonnelicht
t, rumoer rondom, dat deed hem niets
de taxis noch de tram
t, is of hij niets meer hoort en ziet
maar de zon,die is van hem