Jou hand die door mijn haar glijd,
Jouw kusje op mijn wang.
Jou armen die me omhelzen.
Bij jou ben ik niet bang.
Laat me nog vele kusjes voelen.
Fluister lieve woordjes in mijn oor.
Omhels me, en laat me niet meer los.
Met jou sta ik er sterker voor.