Ik heb mijn levensloop eens bekeken
blijf denken aan hoe ik ooit nog dacht
de cirkel te kunnen doorbreken
Maar zoals nu wel is gebleken
miste ik daar voor de kracht.
Ergens onderweg ben ik blijven steken,
heb daar gekozen voor de makkelijke weg
Hoe vreselijk het besef dat ik heb gefaald
omdat de geschiedenis zich nu herhaald
Had ik maar dat beetje lef,
waarmee ik zie hoe jij je angsten overwint,
je dapper knokt tegen de gevolgen van fouten die ik ooit maakte
En hoe hoog is de prijs die jij daarvoor betaalt.
Had ik maar...denk ik,omdat ik zie,
dat elke keer wanneer je struikelt
je met het vertrouwen van een kind
toch steeds weer overnieuw begint
Misschien had ik je hiervoor kunnen behoeden.
Misschien ben je door al die ervaringen wel het meest sterke mens geworden dat ik ken
Misschien...
Misschien..wordt het gewoon eens tijd om te zeggen,
hoe vreselijk trots ik op je ben!