ooit komt alles uit..
op 1 dag zijn er zoveel gevoelens die strijden
gevoelens die je soms wel of niet wil vermijden
de ene blij en de ander verdriet
en alles speelt achter een masker die iedereen ziet.
jij zag jezelf al samen met je kindje op je arm
maar ineens was daar een alarm
jou kindje, al was het nog maar 6 weken oud, leeft niet meer.
alles in jou doet enorm zeer.
ik kan niks doen, al wil ik graag.
alle zorgen die jij (en je vriend) met je mee draag.
je ouders die je in de steek laten
en jij hebt ze nodig, Hebben ze dat dan niet in de gaten?
met zoveel gemengde gevoelens gebeurd dit allemaal
je beleeft het alsof je schreeuwt in een lege zaal
of jij dan niet iets geluk kan ontvangen
en, stiekem, glijdt er een traan over jou wangen.
~metrespect,ikdenkaanjou~