mijn familie en vrienden zijn de steun in mijn leven.
jij kan als je dat wil mij in de goede richting leiden.
de richting waarbij ik de goede pad opvolg .
de goede pad der vriendschap wijsheid en liefde.
het is niet dat ik de fouten pad ooit heb betreed,
want ik wil alleen de pad der drie woorden met een mooie bijzondere betekenissen opvolgen.
zolang ik die pad opvolg is er voor mij niet zoveel zorg.
met mijn familie en vrienden de steun zou het me lukken om verder te gaan in het leven,
zodat ik in mijn leven doorzetting kan geven
die drie woorden kunnen voor mij zoveel betekenen
zoveel dat mijn familie,vrienden en ik die pad samen zullen volgen.
(zou jij die pad ook volgen?)