jij bent degene
van wie ik hou!
jij bent degene
die ik vertrouw!
jij bent degene
die mijn hart elke x weer opnieuw raakt!
met jou wil ik samen zijn!
als ik me niet goed voel,
ben jij er voor mij!
als ik je iets vertellen moet,
sta je klaar voor mij!
schat,
je betekend veel voor mij
en k hou super veel van je (L)!
xxx!