Zo vrolijk als je was
klonk je schaterende lach
Stond je met plezier in het leven
en wilde nog meer geven
Helaas had je niet meer de kracht
en ging je onverwacht
2011 nog gehaald maar niet de nacht
We proberen je te laten gaan
we weten dat het beter zo is
Maar in onze ogen staat een traan
en een vreselijk gemis