een groen klein blaadje in de vorm van een hartje
op zich al mooi, maar toch slechts een kwartje
er zijn er vier nodig voor het geheel
voor de kracht en magie is dat essentieel
vertrouwen en liefde, hoop en geluk
die heb ik hier voor jou geplukt
zie ons schitteren als jij naast me staat
we vormen net een lemniscaat
dus dat belooft, het is een feit
voorspoed tot oneindigheid