..., ik zie je graag
Er zijn gewoon geen
woorden waarin ik je
kan beschrijven..
Elk moment wil ik met je
delen.
en je heel dicht bij me
nemen.
ik zal je wel uren in men armen
willen houden, en je dan heel
zachtjes zoenen.
ik ben blij dat ik je leren
kennen heb.
zo iemand als jou, kom ik maar
1 keer in men leven tegen.
en dus wil ik je zeggen:
ik hou van jou
***