In ons huisje brand een lichtje, een lichtje voor een goed doel,
machteloos, verdrietig, maar het lichtje geeft een warm gevoel.
het lichtje brand speciaal voor jou,
een teken dat ik aan je denk en hopen dat het helpen zou.
hopen dat je nog mag genieten komende zomer van de zon,
m'n hele leven voorbij zien komen, en het eindigd weer waar het begon.
geen antwoord krijgen op de vraag waarom nou jij?!
als ik aan je denk, maakt de herinnering me even blij.
blij te zien hoe je met open armen klaarstond om me op te vangen en ik kreeg altijd n dikke zoen,
ik was nog zo'n kleine Neel, jij was een van m'n helden toen.
wat gezellig was het vroeger om bij jou te mogen eten,
met op het menu "poep van de jongen haai" moet je weten.
ondanks dat die tijd voor iedereen moeilijk was,
vrolijkte jij me altijd op, dat besef kreeg ik wat later pas.
nooit ben ik het je komen vertellen wat je betekend hebt voor mij,
waarom dat snap ik nu nog niet, je was heel belangrijk in m'n leven en maakte me blij,
nu ben je ziek, en dat maakt me stil,
er is zoveel wat ik je nog zeggen wil.
het belangrijkste is dat ik heel veel van je hou!!!
verder weet ik niet wat ik moet zeggen nou...
het liefste zou ik je alles willen geven,
zoals jij mij gaf in m'n leven
dikke knuffel Neeltje