De woensdagavondgezelligheid is de gekste de leukste en de beste radioprogramma van de avond
is altijd wel erg leuk zo op de avond in de studio
en er worden leuke nummers gedraait op de radio
en er komen ook artiesten op bezoek daar
en ze doen altijd wel een beetje raar
de uitzending is van 20:00 tot 23:00 uur
en er is altijd wel wat te beleven in dat uur
en de posters hangen aan de muur
er is een tijd van komen en een tijd van gaan
en zo is het gegaan