Wat zal er van mijn toekomst worden,wat zal ik later zijn?
Word ik rijk met een leven vol van schone schijn?
Of word ik arm met een huis gemaakt van lucht?
Zal mijn leven omschreven kunnen worden met een verdrietige zucht,
Of mooi als een adelaarsvlucht?
Wat zal er van mijn toekomst worden,wat zal ik later zijn?
Zal ik wonen op het platteland, of in een grote stad als Berlijn.
Zal ik überhaupt wel slagen voor mijn examen
Of zal ik mij de rest van mijn leven voor mezelf moeten schamen?
Dit alles zijn belangrijke vragen
Maar er is iets belangrijkers om je af te vragen
Namelijk ben ik gelukkig op dit moment?
Voor sommige mensen is rijkdom hierbij het belangrijkste argument
Maar mijn mening is rijk zijn is fijn
Maar het is niets als je er niet van kan genieten met vrienden en geliefden.