Aan alles komt een einde,
Dus ook aan je problemen.
je moet door gaan,
een ander vlucht route is er niet.
Langzaam word je gek,
niemand heeft het door.
je houd je eigen groot,
maar is dat de oplossing.
Alles komt tegelijk op je af,
het leven rond om je gaat gewoon door.
en jij zit daar met al die vragen,
waar je geen antwoord op krijgt.
je valt steeds vaker op je bek,
maar je moet blijven opstaan.
~~