Je zal altijd mijn held blijven,
ook al moet er daarom elke dag een traan over mijn ogen drijven.
Wat wij hadden is verleden tijd,
maar ik blijf voor altijd je kleine meid.
Wat jij gedaan hebt is ontoelaatbaar,
en ook vind jij dit raar.
Maar mijn liefst papa, nu is het te laat,
dit is het moment wanneer ik je verlaat.