Op deze manier valt te begrijpen
vonken op een paardendeken
zachtheid in ruw wollen verpakt
Sterren allemaal geteld, daarna
constellaties bepaald
Natuurlijk ook de toekomst voorspeld
met mogelijke waarschijnlijkheden
Niet beter weten, maar een roetvlek
op je wang weg gekust en de route
naar een kloppend hart gevonden