Zoute tranen prikken op mijn wangen
maar niets doet mij zoveel zeer
als mijn hart, wanneer ik besef
jij en ik, wij zijn niet meer
Ik ben er nog, dat wel
maar zonder jou incompleet
verwoest door verdriet
bij het zien van jouw leed
vandaag moest ik afscheid van je nemen
en schoten woorden veel te kort
met heel mijn ziel probeerde ik je te zeggen
dat niets ooit meer hetzelfde wordt
jouw mooie ogen en jouw lieve lach
ik kan niet zonder jouw gezicht
zonder jouw armen om mij heen
wetend dat je naast me ligt
Een leven zonder jouw aanwezigheid
alleen de gedachte deed al pijn
maar nu is het besef er echt
wij zullen nooit meer samen zijn
Ik kan niet zonder je...
Ik kan verdomme echt niet zonder je...