Goedemorgen
zonder zorgen
Sta ik al weer
vroeg naast mijn bed
Leun vermoeid
over de dekens
Waarna ik mijn
wekker uit zet
Me langzaam
aan kleed om te gaan
Naar beneden
waar de koffie al klaar zal staan
Na alles
vervolgens te hebben gepakt
Verlaat ik het
huis bezakt
Waar de koude
wind mijn gezicht streelt
Ga ik op weg
naar het station
Om daar
verkleumd aan te komen
En te wachten
op het perron
De trein komt
er eindelijk aan
Gauw neem ik
plaats naast het raam
Kijk geschokt
op mijn telefoon
en realiseer dan
pas dat ik een uur later van huis had moeten gaan
Fantasy
12-01-2011