Uit het diepst van het hart laat ik de liefde blijken, aan jou mijn liefste. Wanneer de bloesem daalt naar beneden neem ik jou mee ver hier vandaan naar een plaats waar wij samen zijn. Laat onze vingers in elkaar verstrengelen en elkaar nooit meer los laten. Slechts wij twee kijkend naar de ondergaande zon die een nieuw begin in ons leven aangekondigd.