Lopen over water …. Een illusie die niet uitkomt
De weg , de je loopt , omgeving zo mistig
Omgeving is herkenbaar, je weet niet waar je bent
Onwennig ga je verder
Niet wetende hoever je nu nog moet lopen is het nu 30 kilometer of 40.
De reden waarom je er aan begonnen bent is je niet bekend.
Antwoorden ,je zoekt ze voor al je vragen
Zal je ze ook hier vinden ,zonder jezelf naar je verleden te vragen
Is de energie die er voor nodig is je wel waard
Zijn ze wel nodig om te kunnen genieten in het heden ?????