ik ben zo moe,
eindeloos moe.
moeilijke vragen spoken door mijn hoofd,
ik lijk wel voor jaren verdoofd.
ik huil,
ik moet eindeloos huilen.
waarom moet het zo gaan
het lijkt wel als of we vergaan.
lief, ze zijn dan niet het makkelijkste in het leven
maar wie moet ik nou allemaal een eerlijke kans geven
ik kan er niet tegen als je ze niet meer ziet staan
wat heb ik toch allemaal gedaan..
~ moe, eindeloos moe hoop ik dat het ooit nog goed komt ~