De Donderendedonderdag is een programma op randstadradio
het is altijd gezellig op de donderdag in de studio
en alle genres wordt er gedraaid van nedelands tot engelstalige nummers
en ze draaien ook heel veel feestnummers
het programma is van 21:00 tot 00:00 uur
en om het uur is altijd het nova nieuws op de radio
en de radio heeft ook een chat
het is altijd een gezellige boel op de chat
en is het allemaal te horen en chatten op het internet
en om 00:00 is het afgelopen
en dat was het dan weer voor die avond
nu hele mooie muziek op de achtergrond
er is een tijd van komen en een tijd van gaan
en zo is het gegaan