zoete koek
neem niet alles wat ik zeg voor zoete koek
soms is de zin voor waarheid bij mij even zoek
dingen worden dan schromelijk overdreven
ook al is eerlijkheid mijn naarstig nobel streven
bij mijn weten zijn we nog even goede vrienden
Heyokah kan soms grappend blind zijn onder zienden
humor en vriendschap kunnen echter samen binden
in woord en geschrift een klinkend klankbord vinden
eigen emoties worden al te vaak aangeraakt
gekleurd verwoord en tot een geheel gemaakt
jezelf blijven in een wereld van verschil kan lastig zijn
Heyokah en prairiewolf zijn bondgenoot van poëzie en rijm
Haal knuffelknuf dan ook van boven af de kast
moge zijn dat je deze bontgevoerde jas enigszins past
zie je wel weer goochelend en grappend gek soms prettig gestoord
neem de draad maar weer op van wat bij dit soms
loden lastige levendige leven hoort !
xxx