ik zie je nog,
rondom ,
in vele kleine dingen
wanneer de dagen
slijten,
traag,
als water over rots
en de weemoed
niet wil wijken.
ik hoor je nog
in vele geluiden
die me
omringen,
nieuwsberichten brengen
herinneringen,
gevoelens zijn niet
wat ze lijken.