DE WERLELD
DE WERELELD ZIT VOL VREUGDE EN VERDRIET
DE WERELD ZIT ER VOL MEE,MAAR ANDERS KAN HET TOCH OOK NIET
DE WERELD ZIT VOL HAAT EN LIEFDE
DE WERELD ZIT ER VOL MEE,MAAR ANDERS KAN HET TOCH OOK NIET
DE WERELD ZIT VOL KINDEREN EN VOLWASSENEN
DE WERELD ZIT ER VOL MEE ,MAAR ANDERS KAN HET TOCH OOK NIET
WAT DAN??????????
EEN WERELD ZONDER VREUGDE EN VERDRIET
EEN WERELD ZONDER HAAT EN LIEFDE
EEN WERELD ZONDER KINDEREN EN VOLWASSENEN
DAT KAN NIET ,WANT DAT IS DAN GEEN WERELD MEER
ANOUK 13 JAAR