sommige wonden helen nooit,
ook al begin je steeds weer aan een nieuwe stap in de toekomst..
de pijn blijft je altijd achtervolgen,
ook al probeer je het verleden te vergeten..!
je doet je best om je zelf te zijn,,
terwijl je steeds elke dag geconfrenteert word met het verleden!
we leven nu in het heden..
maar de dingen van vroeger kan ik nogsteeds niet vergeten of het een plekje geven!
je hoort vaak mensen dat ze weten wat je voelt,
en doen als of ze met je meeleven..
ze zeggen ben er altijd voor je..
maar waneer je in de put zit..
halen ze je niet up!.. ik blijf vechten, en ik hou me groot..
ook al is me leven een grote puinhoop!
doe me best om te zijn zo als wie ik ben..
maar begin niet steeds over me verleden,
ik zit nu in het heden en werk aan me toekomst,
ik zie wel wat er gaat gebeuren en gaat komen,
ik ben hier, en ik blijf hier, Ik ben Ik,
zo moet je me maar leren kennen en accepteren ik laat me niet meer kleineren!
,,