Hoe voelt verliefdheid?
is het echt 'tot de dood ons scheid'?
Voel ik echte vlinders in mijn buik,
is het de pure liefde die ik ruik?
Liefde is iets raar,
dat ik van je hou zeg ik niet zomaar.
Liefde heeft bij jou een betekenis gekregen,
en al die tijd heb jij dat verzwegen.