Jaloezie is een ziekte, Dus sterkte Bitch.
Je kijkt en doet als of je alles bent.
terwijl je Boy met un ander loopt te bonken.
je zegt tegen mij dat ik aan de coke zit terwijl je moeder aan de poeder zit bitch.
Dus kijk voor je en loop door.
loop niet zielig achter me rug te lullen.
Maar kom && zeg het in mijn Face,
Je neemt je groepje wel altijd mee,
Maar meid die zijn Fake.
Ze lachen je uit achter je rug.
Dus wat wil je doen.?
Doe geen moeite tussen mij & mun maten kom je niet.
Roddel wat je wilt laat maar zien dat je fan van me bent.
Kijk in mun ogen en zie wat ik zie,
Mensen die mij willen stoppen en breken,
Haha het lukt jullie toch niet.
Dus je weet het, Heb je iets tegen mij kom maar & anders oprotten.