Vergeet je nooit wie ik ben en zal zijn,
want weet je ik zit hier maar te zitten met pijn.
Jij bent de perfecte vriend,
iemand als jou heb ik nooit verdient.
Maar nu ik zo nadenk over de laatste tijd,
veranderd het altijd,
Je moest maar eens weten wat er door men hoofd gaat,
ik ben gewoon bang dat je me verlaat.
Maar beste vriend vergeet niet dat ik je mis,
en dat jij het beste bent wat me overkomen is.