Een gebroken personage
In het slechtste boek
Een vage schets
Die je nooit helemaal ziet
Iemand met zoveel geheimen
Dat de helft vergeten is
Een achtergrondfiguur
Zonder gezicht, alleen een karakter
Een niemand
Die hoopte op wat beters
Het meisje op het doek
Die nooit meer zal spreken