In sprookjesland, onder de brug
Waar ik te dromen lig
In sprookjesland, onder de brug
Daar slaapt een reuzebig
Wanneer zij slaapt en niet verroert
En je haar droom niet stoort
Wanneer zij slaapt en niet verroert
Is dit al wat je hoort :
Snurk snurk
ยงยง