ik voel me als een lied, zonder de woorden.
ik voel me iemand zonder een ziel.
een vogel, zonder vleugels.
een hart zonder een thuis.
ik voel me als een ridder zonder een zwaard.
de lucht zonder de zon.
omdat jij diegene bent.
ik voel me als een schip onder de golven.
een kind die de weg kwijt is.
een deur zonder een sleutel
een gezicht zonder een naam.
ik voel me als een ademhaling, zonder de lucht
en iedere dag is het zelfde, sinds jij weg bent
ik moet een reden hebben om smorgens wakker te worden.
jij ben degene die zorgt voor een glimlach op mijn gezicht
er zijn geen woorden om te omschrijven hoe veel ik je mis.
en ik mis je elke dag.
en ik zal nooit je zij verlaten.
nee nooit.
ik zal je nooit loslaten.
want wanneer ik je armen lig,
dan weet ik dat ik thuis ben
ze vertellen me dat een mens zijn verstand kan verliezen.
leven met de pijn.
het huilen in de regen
ik moet een reden hebben om smorgens wakker op te staan.
jij bent altijd degene die zorgt voor een glimlach op mijn gezicht
er zijn geen woorden om te omschrijven hoe ik me voel
en ik mis je elke dag
en ik zal nooit je zij verlaten.
nee nooit.
ik zal je nooit loslaten
ik leg mijn hoofd tegen je hart.
nu weet ik dat ik thuis ben
want ik weet wanneer ik in je armen lig
dat ik thuis ben.