woordenloos verwoord ik mijn woorden
emoties verloren
tranen bungelend over mijn wang
wedereens verloren
zelfs meer
niks is meer hoe het was
nooit zal het ooit weer zijn
zwevend in mijn ziel
weenend om hun die ik liefhad
vinden kan ik ze niet meer
wedereens zijn ze heengegaan
laatste draad verdwenen
in mist opgegaan
nog zoveel leren wou
hun geheimen, liefde en kracht
is hetgene dat ik nooit vergeten zal
Tears for you, Going with the wind
ik mis jullie met heel mijn hart