Frank spijkerde z'n wilde jaren
door het voorhoofd van z'n vrouw,
een verlepte blondine met uitgroei
die dacht de teloorgang tegen te gaan
met botox-lippen en siliconen-tieten
hij had het voor elkaar
goeie baan een koophuis
en een vrouw
haar hond had hij op de koop toegenomen
op een dag reed hij naar een benzine-station
kocht een sixpack en een jerry-can benzine
reed terug naar huis
dronk voor de deur het bier op
ging naar binnen
goot de benzine in alle kamers
liep naar buiten
en gooide z'n sigaret naar binnen
altijd al een teringhekel aan die hond gehad
(Bewerking van Frank's Wild Years van Tom Waits)