Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Zachte stem
als de stilte over het water
mijn geluid van tranen
verdampt
wil ik je niet meer missen
zijn mijn ogen
verkrampt
door het turen naar het
nergens
want jij bent niet meer bij
mij
als de stilte van het meer
mijn fluisterende stem
die jouw naam zingt
ver laat klinken
zal ik mijn tranen drogen
en denken aan jou
hopen dat jij altijd
bij mij zult blijven
over mij waken
als de stilte van het meer
mijn tranen weer kan drogen
kan ik met de beste wil
van de wereld
jouw gemis nimmer
terugkopen.
©
leny kruis
Reacties op dit gedicht
klapdoos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
klapdoos
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
19 januari 2011
Thema's:
[JIJ]