Reeds bekend
vanaf het begin, het eerste moment
leek het net, of ik al wist wie je bent
alsof we niet nieuw waren voor elkaar
elkaar al kende voor 10 jaar
maar ik zeg je dit in eerlijkheid
ik ken je al een hele tijd
ik had je echt al lang ontmoet
vaak gezien ook en begroet
we hadden zelfs al eens geswingd
ons door een bloemenveld omringd
gehuppeld door een bos vol dennen
tuurlijk zou ik je herkennen
ik had je al zo vaak gezien
echt zeker al een jaar of tien
al zoveel vaker lol gehad
weet je nog die scheet in bad
ik weet nog toen op restaurant
en weet je nog op Ameland
en toen we samen vliegen gingen
ik weet nog zeg, herinneringen
je liet me zelden lang alleen
ik sloot mijn ogen, je verscheen
dagen lang en al die nachten
kwam jij voorbij in mijn gedachten
dus tuurlijk ging het allemaal snel
toen ik jou voorbij zag komen
ik weet toch zeker zelf wel
wie de vrouw is van mijn dromen