18 jaar pas, net volwassen, en een lieve stoere knul
> korte kop met blauwe ogen, van de dood nog geen benul
> Dennis was een stille jongen, nog een beetje moeders kind
> 't was een makkelijke jongen, 't was een beetje ieders vrind
>
> ieder kind dat wordt geboren, krijgt een engel op zijn schouder mee
> maar God vond Dennis heel bijzonder, Hij, gaf er Dennis twee
> ze moesten beide op hem passen, lieten hem geen moment alleen
> tot op die bewuste middag, keek er een niet om zich heen
>
> de gevolgen waren tragisch, en de engelen hadden spijt
> en ook God die was geschrokken, die stond nu bij hem in 't krijt
> Hij kon hem niet het leven schenken, wat zo ruw aan hem ontnomen was
> wel mocht hij in de hemel komen, en hij staat nu voor de engelenklas
>
> daar leert hij engelen die pas beginnen, wat het echte leven is
> hij leert hun over zijn familie, wat het is, zo'n groot gemis
> dus hoor je soms eens op je schouder, het gefluister van zijn naam
> dan zijn het de engelen van Dennis: engelentrainer, van grote faam