Als de wereld beter zou kunnen zijn,
zonder leed en zonder pijn.
Als ik de wereld zou kunnen vullen,
met lintjes en krullen.
Als de wereld uit liefde zou bestaan,
zou de wereld in 2012 niet vergaan.
Met mijn laatste adem en mijn laatste zucht,
schrijf ik 'ik hou van je' in de lucht!