Ik ben geen kluizenaar die zijn laatste dagen slijt en, alleen, zijn frustraties verbijt.
Het is tijd om in deze tijd van zwartgalligheid te strijden tegen de onverschilligheid
Niet alleen maar in solidariteit de negativiteit te kantelen naar positiviteit
Zonder grens, zonder verwijt maar in alle openheid te strijden tegen onrechtvaardigheid
Ik zal niet meer wachten op wat komen gaat maar zorgen dat wat mist gaat komen.
Dat mijn tranen stromen van geluk, de werkelijkheid gebogen wordt naar het beeld in mijn dromen.
Als alles in het leven een keuze is dan kies ik voor wat mij gelukkig maakt, voor dat wat mij raakt.
Raak mij met je woorden, maak je beloftes waar
Raak mij met een omhelzing, een mooi gebaar
Laat ons elkaar bewijzen dat we meer zijn dan bot, bloed en been
Laten we geven om een ander, onszelf en de wereld om ons heen
Maak ongedaan, de problemen die zijn ontstaan
En geef terug de charme waarvan onze tijdsgeest is ontdaan
Keer terug de liefde die zoveel harten heeft verlaten
Het kan geen kwaad, het kan ons alleen maar baten
Breekbaar is het hart, maak het niet langer stuk
Leef voor de liefde, voor dat wat zorgt voor geluk