Je bent me broer ,
ik hou van jou .
Je bent vandaag jee jaartje ouder .
We hadden een tijd dat het fokt op tussen ons ging .
Maar je bent weer jezelf .
Door de dingen die we mee hebben gemaakt deze tijd ,
Is het beter geworden .
Je hebt altijd een hoog plaatsje in me hart gehad
Soms voelde het alsof je niet meer van me hield .
Maar toen die tijden dat pap & mam steeds ruzie hadden ,
Waren we er voor elkaar.
Papa veranderde compleet , ik kreeg een haat aan hem .
Hij beloofde dingen maar kwam neit na ,
Ik was een fout die ze nooit meer konden herstellen .
Jij ging nooit erop in , op wat ze zeiden ,
Ik wel en daarom had ik veel tranen laten vallen .
En jij was er om ze op te vangen .
Je probeerde vader te spelen , omdat ik geen echte vader meer heb .
Dus nam jij zijn taak over , en daardoor kregen wij harde ruzie .
Maar die is gelukkig weer goed .
Broer je doet me goed , en je blijft voor altijd op mijn #1 staan !
Ik hoop dat dit jaar beter voor je word .
Want zoveel shit als wat we vorig jaar hebben gehad ,
Dat gun ik niemand x