Nooit zul je het weten
waarom mijn tranen stromen
Je kan nooit begrijpen
waarom ik niet naar je toe wil komen
Nooit zul je het weten
in hoeveel stukjes mijn hart gebroken is
Je kan nooit begrijpen
hoe erg ik je eigenlijk mis
Nooit zul je het weten
hoeveel pijn je mij heb gedaan
Je kan nooit begrijpen
waarom het ons zo is vergaan
Nooit zul je het weten
waarom ik de zoveelste poging nooit heb gewaagd
Je zal mij nooit kunnen begrijpen
omdat je nooit om uitleg heb gevraagd