Ik dacht dat hierna alles beter zou gaan
Ik dacht ik kan het leven weer aan
Ga er gewoon voor en ga er tegen in
Maar het heeft allemaal geen zin
Het gevoel overheerst mij weer
En ook dit keer word het weer meer
Ik kan het gevoel over haar niet stoppen
Moet telkens aan haar denken
Nee ik wil haar geen liefde schenken
Het is een heel ander gevoel
Ik wou dat ik je alles kon vertellen
Wat ik door heb gemaakt in mijn andere leven
Nee wil je geen ellende meegeven
Maar jij zal mij wel begrijpen
Je bent normaal gesproken ook zo helpend
En misschien is dat het ook wel
Is dat mijn valkuil
Alsjeblieft ik word hier zo gek van
Je geeft complimenten die ik nodig heb
Je geeft mij dat stootje wat ik net nodig heb
Het geeft mij gewoon zo’n fijn gevoel
En hopelijk weet je wat ik hiermee bedoel
Ik kan je hier niet op aanspreken
Ik ken jou vriendinnen ook goed van de handbal
Als ik jou zie staan gebeurd er zoveel in mij
Ik kan bij niemand dit gevoel kwijt
Het brengt mij naar de werkelijkheid
Mijn eetstoornis trekt zoveel aan mij
Ja ook zij staat weer aan mij zij
weet jij wel eens van me eetstoornis af
Wil je het wel weten of wil je alleen maar van mij af
Ik mis je als ik je niet zie
Hoe dom,stom,raar,gek het ook klinkt