Iets moois, dat wat ik zoek
Iets moois, niet te vinden in een boek
Iets moois, misschien wel een vriend
Iets moois, dat wat je verdient
Laat dat mooie maar komen
Heb genoeg van het dromen
Blaas de dromen tot leven
Door iets weg te geven
Opzoek maar niet verdacht
Opzoek naar dat waardoor je lacht
Opzoek met vreugde
Opzoek, naar dat waar ik me op verheugde
Laat dat mooie mijn weg maar kruizen
Iets moois om uit te pluizen
Laat dat mooie zijn weg maar banen
Dat moois, misschien zijn het wel tranen
Eigenlijk geen idee wat
Dat wat me dwars zat
Eigenlijk geen idee waarom
Datgene waar ik naartoe klom
Iets moois, dat wat ik zoek
Iets moois, niet te vinden in een boek
Iets moois, en zeerzeker fijn
Iets moois, te mooi om waar te zijn