Ik zal vechten voor ons huwelijk.
Maar soms voel ik me echt afschuwelijk.
Ik voel me vaak erg naar.
En geloof me het is echt waar.
Het is bij ons niet rozengeur en manenschijn.
En soms doe ik je heel veel pijn.
Nee nu niet zeg ik dan.
Maar jij wordt daar niet beter van.
Sommige problemen hebben we altijd al gehad.
Hopelijk komen we samen ooit op het rechte pad.
Want hier wordt jij niet gelukkig van.
En ik zal vechten zo hard ik kan.
Maar vecht jij met me mee?
Dan vechten we alletwee.